Tre fra bestyrelsen deltog i et møde med Landdistriktsudvalget for Haderslev Kommune. Vi blev præsenteret for den nye landdistriktspolitik, og fik også lejlighed til at hilse på den nye landdistrikts-koordinator, Bitten Jensen.
Vi hørte et inspirerende foredrag af Finn Jorsdal, som har været med til at gøre Klitmøller og Thy kendt for Cold Hawaii. Hans pointe var, at vi skal arbejde med de gode ting, vi har i vores lokalområde og være stolte af det – altså de stedbundne potentialer. Og så skal vi lægge store planer for, hvordan vi kan gøre dem endnu mere attraktive. Lad os stå sammen om at udvikle vores lokalområde og gøre det så attraktivt, at mange har lyst til at flytte hertil.
Henvend jer med jeres idéer til én fra bestyrelsen eller til mig.

Henning Nørgaard.
Mobil: 40965628
E-mailhenning@hoptrup.net